May 11, 2012

Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden in de zoekmachines is tegenwoordig ongelofelijk belangrijk voor uw onderneming. Een groot deel van uw (potentiële) klanten zoekt via zoekmachines zoals Google. Het is dus van groot belang om gevonden te worden in zoekmachines om klanten te kunnen bereiken.

Wat kan Crownet voor u betekenen
De uw site op de juiste manier in te richten is het mogelijk om een hoge ranking in de zoekmachines te realiseren. Crownet is in staat om onderzoek te doen naar de belangrijkste zoekwoorden en uw website vervolgens te laten scoren op deze zoekwoorden. Op deze manier kunt u potentiële klanten enorm effectief bereiken.

We optimaliseren hierbij niet alleen de content (inhoud) van uw website, maar kijken ook naar de techniek en de autoriteit van uw website of webshop.

Wat zijn de kosten voor zoekmachine optimalisatie
De kosten voor zoekmachine optimalisatie variëren. Dit hangt onder andere af van de omvang van uw website en het onderwerp van uw website. Het ranken van een website over handboogschieten is nu eenmaal minder complex dan het ranken van een website over verzekeringen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken vervolgens uw website en doelstellingen en zullen aangeven welke aanpassingen in onze ogen nodig zijn.

SEO Teksten
Een belangrijk aspect op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn de teksten op uw website. Door teksten SEO vriendelijk te schrijven is het mogelijk om grote verbeteringen te boeken op het gebied van zoekmachine ranking.

Gratis adviesrapport
Het is mogelijk om een gratis adviesrapport aan te vragen. Crownet zal bekijken op welke termen uw website scoort en wat de rankings van uw website zijn. Daarnaast geven we mogelijke verbeteringen aan, zoals het focussen op andere zoekwoorden of het anders inrichten van uw website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *